lauantai 23. maaliskuuta 2013

Lankoja ja Vaatteita

Kevät jo alkaa näkyä ainakin, päivä on pidentynyt. Pakkasista ja lumesta nautitaan vielä, ainakin minä nautin. Kotipuodissa kevään aikana on myös vaatteita esillä, ensimmäinen neulekahvila toukokuussa yms. Kannattaa seurata sivuja Facebook päivitetään melkein päivittäin.

Desing Ninettan vaatteita on mahdollista tulla ihastelemaan keskiviikkona 10.4. klo 17.00 -19.00 Ninettan valikoimiin kuuluu lasten vaatteita, tilauksesta aikuisten vaatteita sekä Jonathanin mallisto. Tässä kuva Desing Ninetta ja Nina Helsingin messuilla. Lankakauppa on myös silloin auki.

Ensimmäinen Pop Up Neulekahvila on lauantaina 18.5. klo 11.00 - 14.00 LankaLiiterissä, jos sää jo salliin niin pihallakin voi neuloa. Eli tarjolla kahvia ja kastamista edulliseen hintaa, oman käsityön voi ottaa mukaan tai ostaa langat ja puikot ja jäädä neulomaan ja hoitamaan omaa "neuloosia" :-) Neulekahvilaan ovat tervetulleita kaikki ilman omaa työtä.

KIP päivää viettään LankaLiiterin pihalla sunnuntaina 9.6. klo 16.00 alkaen. Silloin neulotaa ulkona. Kuva vuodelta 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti