keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Lankakutsut

Olen eräänkin kerran istunut ystävien luona kotikutsuilla. Myynnissä on ollut mitä milloinkin mm.muovikippoja, lastenvaatteita, kynttilöitä tai pyyhkeitä.  En varmaan muista ihana kaikkia tuoteita mitä kotikutsuilla on myyty. Ystäni houkuttelemana lähdin eilen hänen luokseen auto täynnä lankoja eli lähdin pitään ensimmäisiä LANKAKUTSUJA!!! Ystäväni oli pyytänyt paikalle muutaman käsitöitä tekevän ystävän. Lankaa oli heillä olohuone/ruokahuone täynnä. Ilta meni mukavasti ihanien naisten seurassa. Paitsi, että esittelijä jännitti iltaa todella paljon. Ystäväni antoi todella hyvää ja rakentavaa palautetta esittelystä. Hänen rohkaisevien sanojen turvin uskallan nyt alkaa mainostaan LANKAKUTSUJA!!! :-)

Mikäli sinulla heräsi mielenkiinto LankaKutsuihin niin ota rohkeesti yhtetyttä, niin sovittaan päivä jolloin saavun teille langat mukana. Niin se tärkein asia. Emännänlahja: kun pidät kutsut niin saat omista ostoksista alennusta sekä jonkun tuotteen.  Kiinnostaako??? Voin tulla myös harrastuspiiriin, marttoihin, "kässäkerhoon" esitteleen lankoja.

Ota rohkeesti yhteyttä lankaliiteri@gmail.com tai 044 999 0185 / Jaana

3 kommenttia:

  1. Hei Jaana,
    hienosti meni ekat lankakutsut :-)
    Kiitos sinulle, oli kiva olla mukana.
    Laitoinkin jo Lankaliiterin nettisivuilla olevaan yhteydenottolomakkeeseen ehdotuksen, jos tulisit marttayhdistykseemme esittelemään lankoja.
    Voin vielä soitellakin sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!!! Tämä viesti kannustaa markkinoimaan lankakutsuja :-)
    Vastasin jo sinulle, että pääsen teille Martoille esitteleen lankoja.

    VastaaPoista