maanantai 31. lokakuuta 2011

Kotipuoti

Ensimmäisenä aukiolo viikonloppuna, moni kävijä kysyi tuleeko kauppa olemaan auki jatkossa. Siihen vastasin ensin "ei tule olemaan". Toisena päivänä asiaa taas kysyttiin, joten aloin asiaa oikein miettimään ja totesin ettei tosiaan hullumpi ajatus ole pitää auki jatkossa aina silloin tällöin. Eli seuraamalla nettisivuja sieltä löytyy ensimmäisenä koska puoti on auki. Olen nyt päättänyt kaksi seuraavaa auki olopäivää. Mikäli jollekin ei nämä päivät sovi niin sopii soittaa ja tulla muulloinkin.

Ukkokullan kanssa ollaan kovasti mietitty sopivia hyllyjä kotipuotiin. Monia vaihtoehtoja ollaan käyty läpi. Kaupoissa kun olemme niin katselen silläsilmällä hyllykköjä, sekä miten siellä ovat tavarat esillä. Joskus jopa unohdan mitä piti kaupasta osataa kun katselen vain miten tarvarat ovat esillä. Ehkä mulla joskus tulee olemaan ihan "oikeita" kaupanhyllyjä. Nyt on sellainen kotitekoinen kauppa. No eikö kotipuodin hieman sellainen kuulu olla.



Tässä viimeisimmästä kokeilusta kuvaa. Olen kutonut aina oikeaa Melli villalangasta 10 puikoilla. Menossa jo toinen kerä. Tämä pääsee vielä pesukoneeseen huopumaan.... Mikä siitä sitten tulee ????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti